Ocupații - coduri COR

Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte servicii > Conducători de unități hoteliere și de restaurante > Conducători de restaurante >
șef restaurant
141201
Codul COR "141201" se referă la ocupația de șef restaurant. Această ocupație presupune coordonarea activității de gătit și servire în restaurante, precum și asigurarea unui serviciu de calitate. Șeful restaurantului trebuie să asigure aprovizionarea cu produse alimentare, organizarea și întreținerea localurilor și să se asigure că mâncarea este pregătită și servită la standardele de calitate dorite. De asemenea, șeful restaurantului trebuie să își asume responsabilitatea pentru întregul personal, inclusiv pentru recrutare, antrenare și evaluare. El trebuie să fie disponibil pentru a rezolva problemele și să asigure o atmosferă plăcută pentru clienți.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superioriMembrii corpului legislativ, ai executivului, înalții conducători ai administrației publice, conducătorii și funcționarii superiori din unitățile economico-sociale și politice planifică, conduc, coordonează și evaluează activitățile generale ale întreprinderilor, guvernelor și ale altor organizații sau unități organizaționale în cadrul acestora și de asemenea formulează și revizuiesc politicile, legile, regulile și reglementările în vigoare.
Legislatori, membri ai executivului și înalți conducători ai administrației publice
Conducători în domeniul administrativ și comercial
Conducători de unități din industrie și servicii
Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte serviciiConducătorii de unități din industria hotelieră, comerțul cu amănuntul și alte servicii planifică, organizează și conduc direct activitățile unităților care oferă servicii de cazare, servicii de vânzare cu amănuntul și alte servicii.
Conducători de unități hoteliere și de restauranteConducătorii de unități hoteliere și de restaurante planifică, organizează și conduc activitățile unităților care furnizează cazare, masă, băutură și alte servicii similare de ospitalitate.
Conducători de unități hoteliere
Conducători de restauranteConducătorii de restaurante planifică, organizează și conduc activitățile cafenelelor, restaurantelor și ale unităților conexe ce furnizează servicii de catering și de servire a mesei.
șef restaurant
director de departament alimentație
director de departament catering
Conducători de unități din domeniul comerțului
Conducători ai altor tipuri de unități de servicii
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnic
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilor
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date